Etusivu

Wisahovi

Wuolteen kartano

Änkyräperän mökit


Juhlapalvelu


Juhlatarvikevuokraus

Oheispalvelut

Tapahtumat

Hinnasto ja menut

Yhteystiedot

Kartta

 

Liikuntatarjonta Wuolteella

Fysioterapia- ja liikuntakeskus Loikka palvelee Wuolteen kartanolla. Yrityksille ja yhteisöille voidaan räätälöidä omia hyvänolon- paketteja. Valintaa voi tehdä seuraavista tunneista..

LIIKUNTATUNNIT

Muokkaus
Helppoa, hypytöntä ja tehokasta lihaskuntoa parantavaa liikuntaa. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään lihasvoimaharjoituksiin ja lopuksi venyttelyt.

Step
Reipas, helppo step-osuus parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja lihaskunto-osuus kiinteyttää ja lisää lihasvoimaa. Lopuksi venyttelyt. Ryhmäkoko max. 13.

Core
Fysioterapeuttinen tunti, joka nimensä mukaisesti vie ajatukset ja toiminnan asian ytimeen
eli keskivartaloon. Keskitytään ryhtiin ja kehon lihastasapainon löytymiseen.
Liikkuvuutta, hallintaa ja venyvyyttä oikeassa suhteessa. Vireyttä ja elinvoimaa elämään.

Kuntotanssi
Kaikki osaavat tanssia, kokeile vaikka! Vauhdikkaan musiikin
saattelemana tutustutaan tanssin monipuoliseen maailmaan. Käväistään lattareiden
kuumissa rytmeissä, rokataan lennokkaasti, käydään 70-luvun discossa ja tutustutaan
Hip Hop.in saloihin. Hauskaa, tehokasta ja arjesta irti tempaavaa.

Syvävenytys
Syvävenytysten tarkoituksena on parantaa kehon elastisuutta ja poistaa lihaskireyksiä. Näin nivelten liikkuvuus ja ryhti paranee. Venyttely tapahtuu hitaasti ja rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Tunti alkaa rauhallisella lämmittelyllä ja loppuu rentoutukseen.

Rentoutus
Rentoutus antaa mielikuvitukselle tilaa, antaa kehon levätä ja lisää voimavaroja. Rentoutunut ihminen voi paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Rentoutustunti aloitetaan lihaskireyksiä laukaisevalla jännitys-rentoutusharjoituksella, jonka jälkeen annetaan mielikuvien ja musiikin rauhoittaa mieli ja keho.

Sykelenkki
Ulkona kartanon mailla reipas 45minuutin lenkki kävellen tai sauvakävellen. Tunti alkaa henkilökohtaisen syketason arvioinnilla, jonka avulla laaditaan henkilökohtainen syketavoite lenkille. Optimaalinen syke auttaa jaksamaan lenkillä ja motivoi kohti henkilökohtaisia tavoitteita. Lenkin aikana seurataan sykettä ja opetellaan tunnistamaan sopiva harjoitussyke kehon tuntemuksia kuunnellen. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

Liikuntatunnit soveltuvat 10-50 henkiselle ryhmälle. Tunnit pidetään kartanon kokoussalissa tai sään salliessa ulkona. Tunnin hinta on 80 e/kpl (sis. alv:n).

Liikuntaluennot

Rentoutta ja stressin hallintaa
Kiireisen ja vaativan työelämän lomassa on tärkeää hallita taitoja oman jaksamisen lisäämiseksi. Tunnilla käydään läpi stressiä ja sen hallintakeinoja. Ihana, tunnin kestävä rentoutus auttaa jaksamaan ja lisää voimavaroja.

Mitä keho kertoo

Sanaton viestintä on ainakin yhtä tärkeää kuin sanallinen. Jopa yli 50% kommunikaatiosta tapahtuu kehon kielellä. Ei siis ole merkityksetöntä, kuinka kehoaan käyttää. Hauskan 1,5 tunnin aikana opitaan tunnistamaan kehon viestejä käytännön harjoitusten ja esimerkkien avulla.

Ryhtiä elämään

Fysioterapeutin ohjauksessa toteutettava monipuolinen kehonhallintatunti.
Aluksi tarkastellaan yleisiä piirteitä ryhdistä ja opitaan havainnoimaan ryhtiä. Tämän jälkeen siirrytään käytännön harjoituksiin, rangan liikkuvuutta keskivartalon hallintaa ja venyvyyttä harjoittamaan. Kirjalliset ohjeet muistuttavat tunnin sisällöstä myös kotona.

Puolitoista tuntiset luento-liikuntapaketit soveltuvat 10-50 henkiselle ryhmälle ja ne toteutetaan luentosalissa, kartanon salissa tai sään salliessa ulkona. Pakettien hinta on 120e/kpl (sis alv)

Hyvän olon koulutuspaketti 2-päiväinen koulutus

Miten kokoat miellyttävän ja ikimuistettavan kokouksen? Esimerkiksi näin...

18.00 Iltariento tai illan rentoutus
Liikuntatunti hullunhauska kuntotanssi tai tehokas ja hien pintaan nostattava muokkaus tai Step. Ulkoilmaa kaipaaville reipas sykelenkki kartanon mailla. Rauhaa rakastaville porukalle valittavana core, rentoutus tai venyttely.

8.00 Aamun avaus
Ihana puolituntinen herättää kehon koulutuspäivään. Liikkuvuutta, venyvyyttä ja kevyitä venytyksiä.

15.00 Vetreänä kotiin
Vetreyttävä puolituntinen kokouksen väliin tai ennen kotiin lähtöä. Vinkkejä työpaikalla tapahtuvaan liikuntaan. Tämän paketin hinta 160 € (sis. alv)

Fysioterapia- ja Liikuntakeskus Loikasta Wuolteen kartanolla tarjoaa myös seuraavat palvelut:
-elämysliikunta, fysioterapia, hieronta, akupunktio

Tervetuloa käyttämään palveluita. Varaukset Wuolteen kartanolta tai suoraan Jenniltä .

Fysioterapia- ja Liikuntakeskus Loikka 
Pokkarintie 35
14700 Hauho 

p. 040 519 3141
info(at)fysioloikka.fi
www.fysioloikka.fi
  

 

Päivitetty 9.9.2015
Ota yhteyttä myyntipalveluun:

Hauho
:
leena.siven@tunnelmakartanot.fi

Tunnelmakartanot Ky - Y-tunnus 0614619-0
Wisahovi * Wuolteen kartano * Änkyränperän mökit 

Myyntipalvelu, Hauho, puh. 0400 481 578