Etusivu

Wisahovi

Wuolteen kartano

Witsiälä-sali

Witsiälän lava

Änkyräperän mökit

Juhlapalvelu

Juhlatarvikevuokraus

Oheispalvelut

Tapahtumat

Hinnasto ja menut

Palaute

Kartta
Wuolteen kartanon uutuus on Tervahöyrykylpemö!
Terva on ollut jo ainakin Nooan arkin ajoista asti varma apu kestävälle tuotteelle. Työvoima tulee jatkossa vähenemään, joten yritysten on tarpeen tervata nyt henkilöstö kestämään tulevat koitokset.

Wuolteen kartanon rantasaunan ja tammikammin yhteydessä on tervahöyrykylpemö, jossa tervataan asiakkaat niin päältä kuin sisältäkin. Höyhenissä asiakkaat pyöritellään vain erikois­toivomuksesta.


Tervakylpemö
Tervausillan voi aloittaa vaikka tervaköyden vedolla ja palikkatestillä tammikammissa. Saunassamme voi ottaa tervalöylyt ja peseytyä voi tervashampoolla ja saippualla ja sitten vaan joukolla tervakylpyyn upouuteen isoon kuumavesialtaaseen tervasoihtujen loisteeseen. Välillä voi vilvoi­tella Iso-Roineen puhtailla aalloilla.
Kylpyaltaan pyörivältä pöydältä voi napsia mieleisiään tervaherkkuja kuten tervagraavattuja lohileipäsiä ja tervasinapilla tuhdistettuja riimihärkäleipäsiä ja palanpainikkeeksi sitten tervasnapsia. 

Tyylilyylin voi myös tilata kylvettämään koko joukon. Jälkiruoaksi on valittavana tervajäätelöä tai kotijuustoa tervasiirapin kera.

Tervakylpemö voidaan muuntaa ryhmän halutessa esim. minttuhöyrykylpemöksi tai vaikka kossukylpemöksi…..

Päivitetty 9.9.2015
Ota yhteyttä myyntipalveluun:

Hauho
:
leena.siven@tunnelmakartanot.fi

Tunnelmakartanot Ky - Y-tunnus 0614619-0
Wisahovi * Wuolteen kartano * Änkyränperän mökit 

Myyntipalvelu, Hauho, puh. 0400 481 578